Jouw borrelplek deze zomer: Restaurant Noordzee

09 juli 2020

Proosten met uitzicht op de machtige Noordzee of lekker loungen in de kussens van ons gloednieuwe loungeterras: Restaurant Noordzee is jouw borrelplek deze zomer! Behalve van fenomenaal uitzicht geniet je hier van een uitgebreide borrelkaart met bites die nét even anders zijn dan anders.

Onderuitgezakt tussen de palmbomen van ons loungeterras is alles wat je nodig hebt een verfrissend drankje en wat hapjes om samen te delen. We geven je wat borrelinspiratie.

  • Met een verrassende selectie Indiase gerechten op de nieuwe kaart kunnen ook bijpassende snacks met Indiaas tintje niet ontbreken. Proef de samosa; een knapperig deegpakketje met koriander, aardappel en doperwten of bestel de onion bahjee; een krokante uienbeignet met heerlijke specerijen.
  • Bij Restaurant Noordzee houden we van goede producten. Een plankje met Sardijnse worst, schapenkaas en olijven mag dan ook niet ontbreken tussen onze appetizers. Italiaanse verwennerij op z’n best!
  • Doe maar gewoon? Dan bestel je toch gewoon de altijd-goed-snacks als bittergarnituur, kaasstengels of portie nacho’s?
  • Bij een hapje hoort een drankje. We schenken verschillende wijnen (onze bediening adviseert je graag), maar ook verschillende speciaalbieren en verfrissende cocktails als Aperol Spritz en TX Gin.

Benieuwd naar onze volledige menukaart? Bekijk hem alvast online