Coronamaatregelen Strandhotel Noordzee


Bij Hotel Noordzee nemen wij onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het treffen van maatregelen om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen/beperken. Wij zijn geopend en bekijken van dag tot dag wat wij als bedrijf kunnen en moeten doen, daarbij houden wij alles rondom de berichtgeving van het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Daarbij staat de gezondheid van u en onze medewerkers voorop. Wij volgen uitsluitend de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio Noord Holland Noord.

Zo zijn er een aantal hoofdmaatregelen die wij in acht nemen om de 1,5 meter afstand in acht te kunnen nemen.

- Wij verzoeken u vriendelijk om de aangeven richtlijnen bij de onze receptie in acht te nemen.
- Bij aankomst zullen wij u iets meer aan persoonlijke gegevens vragen.
- In het gehele hotel zijn er diverse extra hygiëne maatregelen getroffen.
- In het restaurant  wordt u bij binnenkomst voor het ontbijt en diner vriendelijk verzocht te wachten tot één van onze medewerkers u verwelkomt en op gepaste afstand naar een tafel begeleid
- 1.5 meter afstand tussen de tafels en stoelen
- Onze bedieningsmedewerkers behouden 1.5 meter persoonlijke afstand.
- Onze Sauna is helaas gesloten.

Tevens willen wij u vragen om onderstaande regels in acht te nemen;

- Wees vriendelijk… respecteer de regelgeving, uw medemens en onze medewerkers.
- Was regelmatig uw handen met water en zeep. Hoesten en niezen in de binnenkant van uw ellenboog, en maakt u alstublieft gebruik van papieren zakdoekjes (na eenmalig gebruik wegwerpen). Vermijd tevens het schudden van handen.
- Gebruik zo veel mogelijk de sanitaire voorzieningen op uw hotelkamer.
- Mocht u echter ziekteverschijnselen krijgen, zoals koorts (verhoging naar 38 graden Celsius), hoesten of verkoudheid dan verzoeken wij u om een inschatting te maken voor uzelf en de richtlijnen zoals het RIVM ze afgegeven heeft te volgen. In geval van twijfel: kies voor voorzichtigheid, beperk uw sociale contacten en blijf zoveel mogelijk thuis of neem de beslissing om eerder naar huis af te reizen.
- Wij realiseren ons dat de huidige situatie veel van u vraagt. Hopende op uw begrip zullen wij er alles aan doen om u met onze service en gastvrijheid een fijn verblijf te bezorgen.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Strandhotel Noordzee