Restaurant

In ons restaurant en op ons loungeterras proeft u Texel met al uw zintuigen. Neem het adembenemende uitzicht in u op, ruik de zilte zeelucht, nip aan een Texels drankje en proef naar hartenlust van onze gerechten, veelal gemaakt van Texelse producten. Ook Indiaas eten op Texel doe je bij Restaurant Noordzee. Op onze kaart staat een uitgebreide selectie Indiase gerechten die zeker het proberen waard zijn. En vergeet ook onze borrelkaart niet! Al met al een heerlijke plek om aan te schuiven na een flinke strandwandeling of een lange stranddag.

> Bekijk de menukaart

Reserveren is mogelijk
U kunt een tafeltje voor binnen reserveren via het het formulier op deze website.

Honden tot 18.00 uur welkom
Na 18.00 uur - tijdens het diner - worden honden niet toegelaten in ons restaurant.

Openingstijden 
Dinsdag t/m zondag geopend
10.00 - 22.00 uur

Op de menukaart

Onze kaart is geïnspireerd op gerechten van over de hele wereld. Zo geniet u onder andere van Italiaanse pasta’s, Indiase curry’s en thali’s, Texelse specialiteiten en verschillende bites voor bij de borrel.

Reviews

Erg goede service en zeer vriendelijk personeel. Het diner was lekker evenals het ontbijt wat ook erg uitgebreid was. Fijn om weer een getapt biertje te kunnen drinken.

--Ruben Herrebrugh--

Heel aangenaam verblijf gehad in het hotel. Wij zijn getrouwd op Texel, en het hotel heeft onze kamer helemaal versierd. Prima ontbijt en diner, mooie kamer met uitzicht op strand en zee. Kortom fantastisch.

--Rene--

Bijzonder gastvrij. Mochten al vóór officiële inchecktijd de kamer gebruiken. Mooie, ruime en schone kamer met zicht op zee. Goede keuken, zowel diner als ontbijt voldoende variatie. Diner met glaasje wijn voor een zeer schappelijke prijs, zou haast zeggen gelet op kwaliteit en lokatie goedkoop. (Vergeleken met de menukaart van andere restaurants op minder aantrekkelijke lokaties) Hier komen we graag nog eens terug.

--Rob Oostrum--

Heerlijke appeltaart en goede koffie! Vriendelijke bediening en een top service. Wij komen graag nog een keer terug.

--Lisette Hoep--

Een hotel wat schitterend aan de zee ligt. Als gast krijg je persoonlijke aandacht. Het eten is er voortreffelijk. Bediening aardig en gastvrij.

--Elly de Bruijn van't Hoff--